Izgradnja montažnih bazena

Izgradnja montažnih bazena

Sama reč "projekat" Vam već stvara tenziju u glavi?

Pokušaćemo da odagnamo stres sa par korisnih saveta kako bi lakše pristali na korak da udovoljite sebi  i Vama dragim osobama.

Pažljivo uvek saslušajte instrukcije i sa lakoćom možete izabrati bazen koji će pružiti užitak za celu porodicu tokom cele sezone.

Sada smo došli do glavne teme, realizacije projekta.

Prilikom izbora lokacije bazena treba voditi računa o dimenzijama bazena, tako da se može smestiti u željeni deo dvorišta.

Uvek uzmite u obzir da Vam je potreban prostor za prolaz, bazenu se svakako treba prići i mehanizacijom prilikom njegove izgradnje.

Potrebno je imati prostor i za mašinsku kućicu, ovo je jako važno jer je mašinska kućica sastavni deo svakog bazena.Možete razmisliti i o tome da bazen postavite u blizini neke postojeće prostorije ( šupe,garaže) u koju možete smestiti opremu za rad i održavanje bazena.

Uzmite u obzir da dimenzije bazena utiču na to kolika je investicija sama izgradnja, mada dosta toga zavisi i od toga da li želite ukopni ili nadzemni. Ukoliko želite nadzemni bazen zbog dugotrajnosti i njegove stabilnosti preporučuje se da bude postavljen na ravnoj betonskoj podlozi.

Unutrašnjost montažnih bazena uglavnom je uvek obložena lajnerom.

Ukoliko se odlučite za ukopni, pre samog iskopa rupe potrebno je da proverite postojanje nekih cevi ili drugih instalacija koje bi mogle da predstavljaju smetnju.

Montažni bazeni svakako pripadaju grupi jeftinijih bazena koji se brzo i lako montiraju ukoliko su prethodno odrađeni građevinski radovi.

Našu ponudu montažnih bazena možete pogledati na našem sajtu klikom na link : https://bazeniisaune.com/collections/bazeni-od-betonskih-blokova

Vaš,

Top pool & spa construction

Back to blog